Werken via DTL Connect

Heb jij een mooie vacature gevonden of sta je te trappelen om aan het werk te gaan? Dan ben je bij DTL Connect aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht voor onze kandidaten is bij ons de standaard. Bij DTL Connect vinden we het dan ook belangrijk om naar de persoon en talenten achter een CV te kijken. Zo verbinden onze specialisten jou aan een werkgever die écht bij je past. Wij gaan dus niet voor een snelle oplossing, maar voor een duurzame relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers.

DTL Connect staat klaar voor iedereen die graag aan de slag wil. Of je nu een academicus bent of een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, wij vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om te laten zien hoe waardevol hij of zij kan zijn.

Uitzenden
Als je via ons uitzendbureau een baan vindt, ga je aan de slag op basis van een uitzendovereenkomst bij DTL Connect. Je bent dan in dienst bij DTL Connect en je werkt bij één of meerdere werkgevers. Door de persoonlijke aandacht die we hebben voor kandidaten, ontdekken we welke baan echt past bij jouw talenten en ervaring. Op basis hiervan bieden we je een baan die precies bij jou past. Zo vergroten we samen de kans dat de werkgever je op structurele basis in dienst neemt. Dat is waar DTL Connect voor gaat, de perfecte verbinding tussen mens en werk!

Ook aan het werk via DTL Connect? Bekijk onze vacatures of schrijf je in. We komen graag met je in contact!