Uitzenden

DTL Connect zorgt voor kwalitatief goede vakmensen wanneer u hen nodig heeft. Door onze onderscheidende manier van werven, zijn we in staat om duurzame relaties tussen werkgever en werkzoekende op te bouwen. DTL Connect blijft het hele proces uw betrokken partner en ontzorgt op het gebied van werving en selectie, uitzenden, re-integratie en opleiden.

Wij zetten net dat stapje extra om goede vakmensen aan u te verbinden. Dit doen we door onze kandidaten op een mensgerichte manier te werven. Hierdoor weten we goed welke kandidaten het beste de klus kunnen klaren voor onze opdrachtgevers. Dat houdt in: geen enorme volumes aan mismatches die u binnen no-time uit kunt zwaaien, maar een duurzame oplossing om het werk efficiënt en effectief gedaan te krijgen. Natuurlijk altijd met het voordeel dat onze vakmensen bij DTL Connect in dienst zijn en daarom flexibel voor u inzetbaar zijn.

Onze specialisten beschikken over een breed expertise en weten wat werkt. Dus is het tijd voor werk aan de winkel? DTL Connect verbindt u graag aan de juiste kandidaat.

Let's Connect!