Wat een succesverhaal!

Onlangs hebben wij kennis gemaakt met Tilly. Een ontzettende leuke en spontane vrouw die heel graag weer aan de slag wilde gaan. Wij vroegen haar naar haar ervaring met DTL Connect. 

‘’Ik ben superblij met mijn nieuwe baan bij DTL Connect! Na een jaar in de WW is het dan toch eindelijk gelukt.”

”Ik ben inmiddels 55 jaar en ik kwam steeds niet aan het werk. Ik zag een vacature voorbij komen die werd aangeboden door DTL Connect. Ik heb er direct op gereageerd en daarna ging het balletje snel rollen!

Ik werd vrijwel direct uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op het kantoor in Maasdijk. Wat een fijn gesprek was dat, met twee oprecht en geïnteresseerde heren. Ik kreeg er al gelijk een heel goed gevoel over: ‘hier gaan ze wel serieus te werk’.

De baan waar ik op had gesolliciteerd is het uiteindelijk niet geworden vanwege de aangeboden uren, maar daarna zijn zij keihard aan de slag gegaan om wél een geschikte baan voor mij te vinden. Dit is ze zeker gelukt! Ik heb nu een onwijs leuke baan bij Westland Techniek die perfect bij mij past.

Al met al heb ik een fantastische ervaring gehad met DTL Connect waar ik ze heel erg voor wil bedanken.”

Heb jij een mooie vacature gevonden of sta je te trappelen om aan het werk te gaan? Dan ben je bij DTL Connect aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht voor onze kandidaten is bij ons de standaard. Solliciteren kan gemakkelijk via onze website. Wie weet word jij ook een succesverhaal!