10 tips om in je vakantie te doen

Vanaf volgende week begint de bouwvakvakantie voor regio midden. Ga jij lekker naar het buitenland of heb je een staycation? Wij geven je 10 tips om in je vakantie te doen:

Tip 1: kies een willekeurige plek op de landkaart van Nederland
Pak er een kaart van Nederland bij en kies met je ogen dicht een willekeurige plaats. Zo kom je op plekken waar je normaal niet snel naar toe zou gaan. Heb je kinderen? Dan is het super leuk om hun dit te laten doen.  

Tip 2: picknicken
Bel gezellig een vriend of vriendin op en ga samen picknicken in het park. Ook dit is super leuk om met je kinderen te doen.

Tip 3: bak een heerlijke taart
Er valt altijd wel iets te vieren 😉

Tip 4: dagje naar het strand
Bekijk vooraf wanneer het een lekkere zomerse dag wordt tijdens je vakantie en plan een dagje strand.

Tip 5: haal je auto door de wasstraat
Loop je hier altijd tegenaan, omdat je gebrek aan tijd hebt? In je vakantie heb je hier alle tijd voor! Is het lekker weer buiten? Dan is het ook een idee om dit lekker met de tuinslag te doen. Heb je kinderen? Maak er dan een leuk watergevecht van.

Tip 6: ruim je kledingkast op
Wil je nog iets bij verdienen? Zet dan je kleding op Vinted! Zo krijgen je kledingstukken een tweede leven én verdien je ook nog iets bij tijdens je vakantie.

Tip 7: sporten
Heb jij altijd het excuus dat je geen tijd hebt om te sporten? Dit heb je vast en zeker wel tijdens je vakantie. Wellicht vind je het wel super leuk! Kies je voor een groepslesje bodypump of ga je voor een lesje kickboksen? De keuze is reuze.

Tip 8: foto album maken
Wil je nog steeds een fotoalbum maken van die ene leuke vakantie, je bruiloft of de eerste jaren van je kind. Dan is dit een heel goed moment.

Tip 9: ga een dagje naar de spa
Ga lekker shoppen in je favoriete stad en boek gelijk een nachtje weg. De dag daarna ga je lekker een dagje naar de spa.

Tip 10: even helemaal niets doen
Ga lekker ontspannen na de drukke periode op je werk. Denk erover na wat voor jou pure ontspanning is en zet dat bovenaan je to do list.

Wij van DTL Connect wenst iedereen een fijne vakantie!